Cea de-a II-a ediție a Conferinței Internaționale în domeniul prevenirii și combaterii violenței față de fete și femei și violenței în familie va aduce mai aproape de publicul larg la fel, ca și în prima ediție, subiecte care cuprind cei patru piloni din Convenția de la Istanbul: prevenirea, protecția, urmărirea penală și încriminarea și politicile coordonate.

Experte/ții naționale/i și internaționale/i, donatoare/ori, activiste/ști și jurnaliste/ști vor răspunde la întrebări și subiecte precum proveniența violenței în societățile patriarhale? Care este drumul spre autonomie al femeilor aflate în criză? Ce consecințe au adus migrația și războiul? și multe alte subiecte de actualitate.
Conferința va include atât paneluri generale, cât și ateliere specifice, în care vom căuta împreună soluții pentru a combate problemele existente.
Urmărește online conferința în zilele de 25, 26 și 27 octombrie.

Evenimentul a fost organizat de Coaliția Națională „Viața fără Violență, cu suportul organizațiilor membre și partenere Centrul de Drept al Femeilor, AO „Help”, RCTV „Memoria”, „IFIS”, Centrul „Diversitate”, Centrul Internațional „La Strada”, AO „Interaction”, Asociația Împotriva Violenței „Casa Mărioarei”, „Gender-Centru”, AO „Onoarea și Dreptul Femeii Contemporane”, AO „Femei pentru Femei”, Centrul de dezvoltare şi susţinere a iniţiativelor cetăţenilor „Resonance” și finanțatorii și prietenii Coaliției: Fundația Asociația pentru Relații Comunitare, Fundația OAK, Ambasada Suediei în Republica Moldova, MADRE, Urgent Action Fund, Woman Against Violence Europe (WAVE), VOICE.

Copyright © 2022 STOPVIOLENTA. All Rights Reserved. by ProLexIT.